Galen idé? Ett badkar i sovrummet

Det har varit fullt upp här hemma. Adam och jag fick en rolig idé i somras. Vi hade varit ute och surfat på Pinterest och fått syn på flera sovrum där de hade ett fristående badkar i rummet. Eftersom att vi har ett väldigt stort sovrum så tänkte vi: varför inte?

Renoveringen sätter igång i höst

Sagt och gjort. Vi har nu ringt en badrumsfirma som ska komma hem till oss och titta på förutsättningarna för att sätta in ett badkar i sovrummet. En viktig punkt är att man skulle kunna gå runt hela badkaret och när man sitter i det ska man kunna se ut genom våra stora fönster. Frågan är: Hur gör man med golvbrunnen och tätskikt? Det kommer oundvikligen bli blött på golvet när man kliver upp ur badet.

Har vi verkligen råd med detta?

Ekonomin är självklart också en viktig punkt. Jag har ingen aning om vad det här kan kosta. Jag vet att man kan använda rotavdraget när man anlitar en badrumsfirma. Med rotavdrag får man dra av 30 procent av arbetskostnaden om jag inte minns fel. Men frågan är hur mycket själva badkaret kan kosta? Ska vi ha ett bubbelbad? Ja som ni märker har vi ganska många frågor kvar att besvara, men jag tycker att det ska bli riktigt spännande att sätta igång med den här renoveringen.

Lämna en kommentar